Eksempler på de fotoopgaver som jeg udfører:

Bryllupsfotografering

Den store dag nærmer sig, og forberedelserne er mange. Jeres bryllupsdag kommer én gang, og den er noget helt særligt. I har derfor brug for en bryllupsfotograf, som kan sørge for, at de fine stunder bliver foreviget på bedste vis.

Det er jer, der skal giftes, og jer, der skal have lyst til at se på billederne igen og igen. Derfor er det på jeres præmisser, når jeg fotograferer til jeres bryllup. Nogle ønsker bryllupsfotos i skoven, andre i parken og andre igen ved vandet – jeg hjælper jer med at finde ud af, hvad der passer til jer. Prisen på fotografering og efterfølgende redigering finder vi ud af sammen.

Som bryllupsfotograf søger jeg at fange de bedste, mest naturlige øjeblikke på dagen. Jeg har masser af erfaring med bryllupsfotografering på mange forskellige steder og ønsker kun, at I bliver tilfredse med jeres bryllupsbilleder, så I kan finde dem frem, glædes og mindes i mange år.

Kort sagt: Jeg vil gøre alt for, at I får jeres ønsker opfyldt og får nogle smukke billeder fra den store dag. Jeres bryllupsdag er et minde for resten af livet – lad det blive foreviget af en professionel, passioneret og erfaren bryllupsfotograf.

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på bryllupsfotografering. Se mere om bryllupsfotografering

Barnedåbsfotografering

Dåbsdagen er en helt særlig dag, som kun kommer én gang i barnets – og jeres – liv. Det er den første fejring af den lille ny, og I har måske et ønske om at få nogle flotte billeder, som kan minde jer om dagen, og som I kan give videre til jeres barn. Jeg fotograferer dåbsdagen lige fra kirke til kagebord.

Som fotograf ønsker jeg først og fremmest, at I får nogle billeder, som I vil have lyst til at se på resten af jeres liv. Dernæst ønsker jeg, at dagen bliver afslappende og hyggelig for jer, og at I kan bruge tiden på samvær med jeres gæster frem for at bruge tid på fotografering. Med mig som fotograf til hele barnedåben kan I nyde dagen – jeg sørger for fotografering og efterfølgende redigering af alle de billeder, I ønsker.

For mig er det vigtigt, at jeres fotografier bliver præcis, som I ønsker dem – jeg tager både øjebliksbilleder i løbet af dagen og opstillede familiefotos. Hvis I har nogle særlige ønsker, vil jeg naturligvis gøre alt for at imødekomme dem – jeres fest, jeres præmisser. Prisen på fotograferingen finder vi ud af sammen.

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på barnedåbsfotografering.

Konfirmationsfotografering

Konfirmationsdagen er dagen, hvor barnet træder ind i de voksnes rækker. Ofte bruger gæster og forældre megen tid på at fotografere det meste af dagen – og det er klart, for det er en ganske særlig dag, som man gerne vil huske mange år fremover. Hvorfor ikke få en professionel konfirmationsfotograf til at forevige dagen, så I kan koncentrere jer om alle de andre ting, der sker på dagen?

Konfirmationsfesten er en travl dag; der er nok at sørge for med kirke og fest, gæster og sange, og sommetider glemmer man at forevige de helt særlige øjeblikke med konfirmanden og få nogle fine familiefotos. Med professionel konfirmationsfotografering er I sikre på at få de billeder, som I ønsker, og som I kan gemme og se tilbage på resten af livet.

Som fotograf til konfirmationen gør jeg mit bedste for, at I føler jer trygge ved at overlade al fotograferingen til mig. Vi taler om på forhånd, hvilke ønsker i har; måske vil I have billeder uden for kirken efter ceremonien, i en smuk skov eller hjemme i jeres private have. Jeg sørger for, at I får de fotografier, som I ønsker af konfirmationsdagen – så den bliver så mindeværdig som muligt. Prisen finder vi sammen.

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på konfirmationsfotografering.

Arkitekturfotografering

Arkitekturen omgiver os hver eneste dag og danner rammerne om vores hverdag. Bygninger binder byen sammen. Vi ser på det hver dag men bemærker det ofte ikke. Men arkitekturen kan noget helt særligt og kan være særdeles smuk, når den fanges med et kamera. Som erfaren arkitekturfotograf har jeg øje for det særlige ved arkitekturen og søger at indfange dens mange ledder og kanter – jeg fanger det smukke i beton og byggesten.

Jeg forsøger med min fotografering af indfange simpliciteten i det travle bybillede. Det er selve arkitekturen, der kommer i fokus. Jeg har blik for arkitekturens mange linjer, kurver, former og mønstre og forsøger at formidle det komplekse på en simpel måde. Jeg har masser af erfaring med fotografering af forskellig arkitektur, og der er aldrig to projekter, der er ens. Det er vigtigt for mig, at kunden er med til at bestemme, hvad billederne skal udtrykke.

Som professionel fotograf inden for arkitektur bygger jeg de helt rigtige fotos til dig eller din virksomhed – altid i samarbejde med kunden og på kundens præmisser. Sammen finder vi ud af, hvilke slags fotos, I ønsker, og sammen finder vi prisen. Det vigtigste for mig er, at I bliver tilfredse med resultatet!

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på arkitekturfotografering. Se mere om arkitekturfotografering.